mandag 1. desember 2014

Utfordring fra Greipstad Pistolklubb!

Hei 
 
Vi, jentegruppa, i Greipstad Pistolklubb skal i oktober 2015, den rosa måneden, avholde et feltstevne som vi har kalt for Brystsmellen. Dette er ett stevne hvor vi setter fokus på jenter i sporten, samt gir noe tilbake og donerer ALT til Rosa Sløyfe-aksjonen. 
 
Det blir et approbert feltstevne med alle 8 starter, men hvor det ikke blir noe pengepremie. Alle inntekter kommer til å gå uavkortet til denne aksjonen og vi dekker selv alle utgifter i forbindelse med arrangementet. 
 
Tanken bak stevnet var et lite distrikststevne arrangert av jentene i klubben for alle de som ville komme å skyte, men hvorfor ikke få med flere klubber på dette og kanskje til og med få det til å bli en årlig begivenhet for ett godt formål? Kanskje ikke så lurt å kjøre mange stevner i kretsen/distriktet, men at en klubb tar ansvar i år og så la det rullere. Og her har man jo lov til å hjelpe til på kryss av klubbene. ;)
 
Så vi ber jentene, og guttene, på kryss og tvers av landet om å rulle opp ermene, børste av knærne og "smelle" til for en god sak. Uansett størrelse på stevne, uansett gren, få stevnet inn på terminlistene og bli med!
 
Med vennlig hilsen
Siri Salvesen Nygaard
Greipstad Pistolklubb, jentegruppa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar